Lad mig hjælpe dig med at skabe det optimale resultater mod dit i forvejen fastsatte mål, på en mere effektiv, berigende, involverende, engageret og resultatorienteret måde, hvor alle oplever medbestemmelse, ejerskab og mening. Med andre ord, på en mere værdiskabende måde der skaber begejstring og engagement.
Jeg kan hjælpe med at skabe en velfungerende gruppe hvor tillid, mening, arbejdsglæde og engagement, lever side om side med fælles fokus på værdi, ansvar og en effektiv målrettethed. Formålet er, at understøtte processen og arbejde med at frembringe de samlede ressourcer, viden, styrker, potentialer og kreativitet med henblik på at skabe exceptionelle resultater for alle interessenter.
Jeg kan hjælpe dig med at skabe værdi for alle der er involveret i processen, at få alle med begejstring og entusiasme til at gå ind i processer og sammen skabe de højst muligt værdiskabende mål. Derved at øge den samlede trivsel og motivation på arbejdspladsen.
Trivsel og Motivation’s tilgang til ovenstående er en metapsykologisk tilgang, med fokus på positiv og kognitiv psykologi. Vi har fokus på den positive og anerkendende tilgang til at arbejde med individer og grupper. Vi bruger en bred vifte af grafiske og visuelle værktøjer der understøtter proces, opmærksomhed og indsigt.